PACTEM NORD REFORÇA LA SEUA APOSTA PER LA FORMACIÓ A TRAVÉS D'AULA MENTOR

PACTEM NORD REFORÇA LA SEUA APOSTA PER LA FORMACIÓ A TRAVÉS D'AULA MENTOR

El Consorci Pactem Nord en col·laboració amb la Subdirecció General d'Orientació i Aprenentatge del Ministeri d'Educació i Formació Professional (MEFP) a través del projecte Aula Mentor ha reforçat enguany la seua aposta per la formació a la comarca de l'Horta Nord.

Aula Mentor cerca impulsar les competències personals i professionals de la població de la comarca de l'Horta Nord mitjançant un model formatiu obert, flexible i a través d'Internet. D'aquesta manera, amb aquest model, les persones que realitzen aquesta formació podran adaptar-la a la seua realitat personal, familiar i professional.

Més de 1.000 persones han participat des que en 2007 en Pactem Nord s'oferira aquesta formació a qualsevol ciutadà o ciutadana independentment de la seua edat, municipi, formació o trajectòria professional prèvia.

En l'actualitat l'oferta formativa d'Aula Mentor al costat de Pactem Nord compta amb més de 120 cursos amb una gran varietat temàtica entre les quals destaquen matèries com l'ecologia, la salut, la cultura, la formació personal, les finances o les PIMES. A més, adaptant-se a les últimes tendències del mercat digital, també es poden trobar propostes destinades a l'aprenentatge de les xarxes socials, els mitjans audiovisuals, la seguretat en Internet o el desenvolupament d'aplicacions web, així com formació en ofimàtica en diversos nivells.

Els avantatges fonamentals d'aquesta formació són, d'una banda, la possibilitat de realitzar la matrícula i la formació al ritme de l'estudiant des de la seua pròpia casa i, per una altra, l'acreditació oficial del Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Des de Pactem Nord es continua apostant per accions que afavorisquen la formació i la creació d'ocupació en tots els municipis de l'Horta Nord, des de la participació oberta de la ciutadania. Destacar, a més, que compta amb dos punts d'atenció de Mentor en la seu de Burjassot i al Puig de Santa Maria.

Tota la informació sobre els cursos en http://www.consorci.info/aula-mentor.html