ES CONSTITUEIX L'ASSEMBLEA GENERAL DEL PACTE TERRITORIAL D'OCUPACIÓ PACTEM NORD

ES CONSTITUEIX L'ASSEMBLEA GENERAL DEL PACTE TERRITORIAL D'OCUPACIÓ PACTEM NORD

El municipi d'Alboraia ha acollit l'acte de constitució de l'assemblea general del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació, Pactem Nord, després de les eleccions locals del passat mes de maig. Este pacte, que ve impulsant programes d'ocupació i promoció econòmica a l'Horta Nord des de l'any 2002 a través del Consorci Pactem Nord, compta amb la col·laboració activa de diverses entitats i programes d'ocupació.

L'assemblea general de Pactem Nord integra als 23 municipis amb els quals compta esta comarca, als sindicats UGT, CCOO i USO, a les associacions empresarials del Polígon Fuente del Jarro de Paterna i del Mediterráneo d'Albuixech-Massalfassar, i a la Federació de Dones i Col.lectius per la Igualtat de l'Horta Nord i a FACENORD (Federació d'Associacions de Comerç de l'Horta Nord). L'assemblea general és l'òrgan encarregat de la fixació d'objectius de caràcter estratègic i de la coordinació i seguiment d'accions del Pacte Territorial d'Ocupació.

En la sessió del matí de hui l'Assemblea General ha aprovat la participació en el Pacte de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), signant la adhesió la seua representant Eva Blasco García al costat de Miguel Chavarría Díaz (President de Pactem Nord) i Elena Camarero Benítez (Vicepresidenta de Pactem Nord), per a incorporar-se a l'estratègia de desenvolupament comarcal d´ocupació.

En l'acte realitzat este matí s'han presentat alguns resultats de l'execució de l'entitat en els últims anys, així com una sèrie de propostes vinculades als pròxims projectes que es desenvoluparan per part de Pactem Nord. Estos programes de treball es dissenyen i avaluen per part de la comissió tècnica, de la qual formen part activa professionals dels ajuntaments i entitats, coneixedors de les necessitats i reptes als quals s'enfronta la comarca en diferents àmbits d'actuació del pacte: acompanyament de persones desocupades, suport a les empreses en processos de selecció de personal i desenvolupament empresarial, promoció de la responsabilitat social, observatori d'ocupació, etc.

El treball en xarxa és una de les claus de treball més destacables d'este Pacte Territorial d'Ocupació.