Su proveedor más cercano

LA MINA ESTUDIO
"La nostra motivació principal és fer créixer l'empresa per a donar feina a més gent i així tindre la capacitat per a donar servei a empreses de major tamany."
C/ Villablanca, 25 bj-izq. GODELLA - València
Tel.: 96 111 45 97
Email: fernando@laminaestudio.com
Web: www.laminaestudio.com
Any de creació: 2010

La Mina Estudio dóna servei a empreses en el camp del disseny gràfic, desenvolupament web, posicionament a Internet publicitat i comunicació mitjançant les xarxes socials.

Per a la gent jove, el panorama laboral és ben difícil i per aquest motiu ens plantegen l'opció de crear la nostra pròpia empresa.
Els tres socis treballàvem al sector, era el nostre ofici i coneixíem el mercat cosa que ens ha facilitat molt la feina, és un aspecte fonamental i que ens ha permés iniciar l'activitat amb alguns clients. El principal aspecte que en va unir va ser la professionalitat, l' experiència i la serietat dels tres socis.
El nostre principal problema al iniciar l'activitat ha sigut el finançament, aspecte que hem resolt fent una bona planificació financera i fonamentalment, una adequada gestió dels cobraments.

Actualment la major part del treball és de disseny i programació web sense oblidar gestió, comptabilitat, administració, atenció al client i tasques comercials. Cadascú dels socis és competent en alguns d'aquests aspectes i d'aquesta manera ens compenetrem a la perfecció.