PACTEM NORD I LA FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE COMERÇ I EMPRESES DE L´HORTA NORD PRESENTEN LA CAMPANYA INTERFIRES HORTA NORD

PACTEM NORD I LA FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE COMERÇ I EMPRESES DE L´HORTA NORD PRESENTEN LA CAMPANYA INTERFIRES HORTA NORD

El Consorci Pactem Nord i FACENORD preparen una nova campanya de promoció del comerç local i totes les seues fires comercials, amb la possibilitat que els comerços participen de fires comercials d'altres municipis, fonamental per a contribuir directament a la vertebració territorial i socioeconòmica de l´Horta Nord.


Sota el títol: “INTERFIRES HORTA NORD” es pretén posar en valor i donar a conéixer a la ciutadania el calendari de totes fires comercials que el sector ofereix a la comarca. Des d'abril fins a octubre, de llarg a llarg de l´Horta Nord el comerç local vol mostrar els seus productes, serveis i professionalitat, sempre amb el lema www.proximosati.es @proximosati.


Un dels majors atractius d'aquesta campanya és el sorteig d'un premi de 2.000€ per a realitzar compres en els diferents establiments comercials associats a la campanya. Quantes més fires comercials visites, més opcions d'aconseguir el premi s'obté.


Interfires Horta Nord culminarà el 25 d'octubre, a Almàssera, en el marc de l'II Trobada d´asociacions de comerç i comerciants de l´Horta Nord. En aquesta jornada es congregaran 14 associacions comercials i més de 150 comerciants. Han confirmat ja la seua participació les associacions de comerç d'Alboraia, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Burjassot, Foios, Godella, Massamagrell, Meliana, Moncada, Museros, La Pobla de Farnals, Sa Pobla platja i Puçol.


Pactem Nord i Facenord ja han mantingut les primeres reunions de treball per a dissenyar el programa de la II Trobada, amb l'objectiu de donar visibilitat i reforçar el treball que dia a dia desenvolupen empresaris/àries i associacions de comerç per a potenciar aquest sector, que és un dels principals motors de desenvolupament econòmic del territori.


Per a aquesta segona edició, totes dues entitats estan organitzat diferents ponències motivacionals, sessions de treball conjunt, i de nou es farà lliurament de diversos reconeixements a diferents comerços de l´Horta Nord: entre ells al comerç més innovador, a l'emprenedoria i als comerços impulsors de la igualtat entre dones i homes.