Directorio empresarial

HORTA VIVA
Creure en un projecte, en una idea, gaudir del que fas i aprendre, aprendre molt, encara que açò no isquera endavant crec que em quedaria un bon bagatge per a afrontar reptes futurs.
C/ Sol, 1 . MELIANA - VALENCIA
Tel.: 691093721
Email: info@hortaviva.net
Any de creació: 2009

Horta Viva és una empresa que, mitjançant diverses accions relacionades amb el món de l'educació i el turisme, tracta d'unir i posar en valor els diversos atractius de la comarca de l'Horta Nord.
Fins al moment hem creat un sèrie de rutes guiades temàtiques per la comarca, tant a peu com en bicicleta, fem tallers didàctics i experiencials i som els autors de les 2 pàgines webs de l'Horta Nord: www.turismehortanord.com i www.guiahortanord.com.

El nostre públic objectiu és, per una banda, els centres educatius, tant d'adults com escolars, i per l'altra, els turistes que visiten l'àrea metropolitana de València i la població local interessada en el medi ambient i la cultura de l'horta.
En Horta Viva busquem aconseguir la màxima qualitat d'allò que fem buscant l'especialització, només treballem en l'Horta Nord perquè és el que coneguem millor i perquè ens agrada; volem continuar ampliant els nostres serveis dins de l'educació i el turisme sense eixir-nos de l'àmbit comarcal.